• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Dé ultieme manier van reizen is om met een eigen gezelschap een exclusieve aircruise te maken geheel afgestemd op uw eigen wensen. Bij Air Cruise Collection Tailor Made bent u aan het juiste adres. Een mogelijkheid is om onze huidige aircruises te ondernemen met uw eigen, selecte gezelschap in een zeer exclusief vliegtuig. Heeft u een eigen schema voor ogen? Dan bespreekt onze reisarchitect graag met u uw wensen en zorgt voor een perfecte uitvoering van uw reis, waar ook ter wereld. Wij werken al meer dan 20 jaar samen met de beste hotels en lokale agenten.

Er is een grote keuze uit zeer luxe comfortabele privévliegtuigen. Air Cruise Collection kan wereldwijd over elk type privéjet beschikken. Dit kan een jet zijn voor een korte trip naar bijv. Rome, een groter vliegtuig voor een intercontinentale vlucht naar de Verenigde Staten maar ook een Gulfstream met een bereikbaarheid (range) van meer dan 12.000 km voor bijvoorbeeld een reis naar Australië of Nieuw Zeeland.

Aan de hand van uw specifieke wensen zullen wij u het meeste geschikte vliegtuigtype aanbieden.

Naast het boeken van uw privéjet regelen wij ook alle aanvullende VIP diensten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een klaarstaande auto met gids/chauffeur bij aankomst, een geheel naar eigen wens samengestelde catering, ontvangst in VIP lounges, geen lange rijen en wachttijden bij de security en de douane.

Beeld u zich eens in: ongeveer 30 minuten voor vertrek van uw vlucht komt u aan op de luchthaven, u parkeert voor de deur en wordt ontvangen door Air Cruise Collection. De bagage wordt aangepakt en wij begeleiden u naar de VIP lounge waar u een verse kop koffie drinkt. Intussen brengen wij uw bagage aan boord en daarna stapt u zelf aan boord om te vertrekken naar uw bestemming. Aan boord ligt uw favoriete krant of tijdschrift klaar en is de catering gereed om te serveren. Zegt u nu zelf, is dat geen goed begin van uw reis? Dan begint uw droomreis naar de mooiste bestemmingen ter wereld. Omdat u met een select gezelschap reist kunnen wij voor u de meest exclusieve boutique hotels en kleinschalige resorts voor u reserveren.

Desgewenst gaat een ervaren tourmanager met uw gezelschap mee.
Maximale ontzorging, u kunt zorgeloos genieten!

 

De voordelen van Air Cruise Collection Tailor Made op een rij:

  • Vliegen vanaf elke luchthaven (wereldwijd) zo dicht mogelijk bij uw bestemming
  • Diensten van onze reisarchitect: iedere denkbare route is mogelijk
  • VIP afhandeling in exclusieve terminals, speciaal voor privéjets
  • U wordt pas 30 minuten voor vertrek op de luchthaven verwacht
  • Maximale flexibiliteit, met een privéjet kunt u desgewenst meerdere bestemmingen op één dag aandoen
  • Kinderen hebben alle vrijheid aan boord
  • Verblijf in exclusieve boutique hotels
  • Geen stress, met een privé aircruise reist u relaxt in uw eigen tempo met de zekerheid dat alles voor u geregeld is

 

Wilt u meer informatie over deze ultieme, exclusieve aircruises? Neem vrijblijvend contact met ons op via:

+31 (0) 88 130 73 80 of info@aircruisecollection.nl