Onze unieke aircruises zijn met zorg samengesteld door Air Cruise Collection, onderdeel van de FST Group, een familiebedrijf met 50 jaar ervaring in het verzorgen van unieke reizen. Klik hier voor meer informatie over de specialisten van de FST Group.

Keuze
Air Cruise Collection biedt buitengewone reismogelijkheden op alle continenten, in vrijwel elk land op de planeet, ter land, op zee en in de lucht. Op deze site vindt u een aantal van deze buitengewone reizen.

Stijl
Air Cruise Collection is altijd op zoek naar de beste manier om de wereld in stijl te verkennen en combineren zinvolle, persoonlijke ervaringen met de unieke geneugten van een bestemming.
Ervaring
Met ruim 30 jaar ervaring in het ontwerpen en plannen van reizen voor ervaren, kritische reizigers, weet Air Cruise Collection wat het betekent om waardevolle en gedenkwaardige reizen te leveren, waar ook ter wereld. Internationale reizen kunnen een aanzienlijke investering zijn. Dan is het geruststellend om te weten dat u in handen bent van mensen die er zijn geweest en begrijpen wat de behoeften zijn van de reiziger. 
Kwaliteit
Wij onderscheiden ons door geen concessie te doen aan creativiteit, kwaliteit en service.

Persoonlijke aandacht
Wij vinden het een voorrecht om iedere reiziger alle persoonlijke aandacht te geven die nodig is. Vanaf het eerste contact tot ver na het beleven van de reis. Iedere reiziger is voor ons uniek en wij weten hoe de wensen van de reiziger vertaald kunnen worden in een perfect ontworpen reis.

De meeste reizen van Air Cruise Collection worden ontworpen door onze reisarchitect Piet Visser.

Het Team