• darkblurbg
    Air Cruise `Parels van Zuid-Amerika´

Air Cruise 'Parels van Zuid-Amerika'

De meest exclusieve manier om het kleurrijke Zuid-Amerika te ontdekken is zonder twijfel de exclusieve 20-daagse Air Cruise ‘Parels van Zuid-Amerika’.

In navolging van onze unieke en succesvolle Air Cruise ‘Parels van Afrika’ en Air Cruise ‘Parels van de Oriënt’, heeft onze reisarchitect een nieuwe spectaculaire aircruise ontworpen: ’Parels van Zuid-Amerika’.

Route
Vanaf Rotterdam The Hague Airport begint uw ontdekkingsreis die u laat kennismaken met de mooiste en spectaculairste plekken van Zuid-Amerika. De Air Cruise ‘Parels van Zuid-Amerika’ brengt u naar 7 landen.
De eerste bestemming is Kaapverdië, de historische toegangspoort naar Zuid-Amerika. Vervolgens vliegt u naar Salvador da Bahia de meest kleurrijke stad van Brazilië die niet voor niets op de lijst van werelderfgoederen van UNESCO staat. Het bruisende Rio de Janeiro is uw volgende bestemming. Hier ziet u een van de zeven wereldwonderen: het imposante beeld ‘Cristo Redentor’. U bezoekt de machtige Iguaçu watervallen, een ander (natuur) wereldwonder, voordat u naar de stad van de tango vliegt: Buenos Aires. Patagonië is uw volgende bestemming en het bezoek aan de indrukwekkende Perito Moreno gletsjer midden in het Parque Nacional Los Glaciares is een onvergetelijke ervaring. U proeft vervolgens de mooiste wijnen van Argentinië in Mendoza voordat u naar de uitgestrekte Atacama woestijn in Chili vliegt. Machu Picchu in Peru, is zonder twijfel een van de indrukwekkendste wereldwonderen en mag in deze aircruise zeker niet ontbreken. Van Cusco vliegt u naar de exotische Bahama's. Tenslotte bezoekt u de paradijselijke Azoren voordat u terugvliegt naar Rotterdam The Hague Airport.


Verblijf
Gedurende de aircruise verblijft u in luxe of bijzondere accommodaties en maakt u inspirerende excursies. U geniet van culinaire creaties van de lokale chefs en maakt kennis met diverse culturen en gebruiken. 

Uw privévliegtuig is een Boeing 737 in VIP uitvoering, uitgerust met maximaal 56 zeer comfortabele business class stoelen zodat u aan ruimte en comfort geen gebrek heeft. Uiteraard is de service en catering aan boord ook van business class kwaliteit. Het vliegtuig, met dezelfde bemanning, blijft gedurende de gehele reis bij u. Bij de meeste aankomsten en vertrekken hebben wij onze eigen VIP balie en bagageafhandeling en zijn er dus geen lange rijen bij de douane en beveiliging.

Iedere aircruise wordt begeleid door twee ervaren tourmanagers en gedurende de reis is er regelmatig gelegenheid om, als u daar prijs op stelt, even los van de groep uw eigen weg te gaan.

Deelnemen aan een exclusieve aircruise is niet zomaar een vakantie, maar in stijl de kleuren en geuren van den vreemde ondergaan.

Slechts 54 personen kunnen deelnemen aan deze exclusieve aircruise.


Beschikbaarheid
Op dit moment zijn wij druk bezig met het finaliseren van de aircruise naar Zuid-Amerika. De Air Cruise 'Parels van Zuid-Amerika' vertrekt op 27 oktober 2018 vanaf Rotterdam The Hague Airport. Deze aircruise zal in december 2017 in verkoop gaan, u kunt nu alvast een optie vast laten leggen voor deze aircruise.

Vraag hier alvast de brochure Air Cruise 'Parels van Zuid-Amerika' aan, deze sturen wij u toe zodra de aircruise open staat voor boeking.

Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ons via 088 130 73 80 of stel uw vraag middels het contactformulier.