• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

20-daagse Air Cruise 'Parels van Zuid-Amerika'

De ultieme manier om het kleurrijke Zuid-Amerika te ontdekken is zonder twijfel de exclusieve 20-daagse Air Cruise ‘Parels van Zuid-Amerika’. In navolging van onze unieke en succesvolle Air Cruise ‘Parels van Afrika’ en Air Cruise ‘Parels van de Oriënt’, heeft onze reisarchitect een nieuwe spectaculaire aircruise ontworpen: ’Parels van Zuid-Amerika’.

Vanaf Rotterdam The Hague Airport begint uw ontdekkingsreis die u meeneemt naar de mooiste en meest spectaculaire bestemmingen op onze aarde. U bezoekt ongerepte natuurgebieden, bruisende steden en hoogtepunten van de wereldarchitectuur in zeven verschillende landen.

De eerste bestemming is Kaapverdië, de historische toegangspoort tot Zuid-Amerika. Vervolgens vliegt u naar Salvador de Bahia, de meest kleurrijke stad van Brazilië, die niet voor niets op de lijst van werelderfgoederen van UNESCO staat. Het bruisende Rio de Janeiro is uw volgende bestemming. Hier ziet u een van de zeven wereldwonderen: het imposante beeld ‘Cristo Redentor’. Voordat u naar Buenos Aires, de stad van de tango vliegt, bezoekt u eerst nog de machtige Iguaçu watervallen, een ander (natuur)wereldwonder. Patagonië en het bezoek aan de indrukwekkende Perito Morenogletsjer midden in het Parque Nacional Los Glaciares is een onvergetelijke ervaring. U proeft vervolgens de mooiste wijnen van Argentinië in Mendoza voordat u naar de uitgestrekte Atacama woestijn in Chili vliegt. Machu Picchu in Peru is zonder twijfel een van de meest indrukwekkende wereldwonderen en mag in deze reis zeker niet ontbreken. Van Cuzco vliegt u naar de exotische Bahama’s. Tenslotte bezoekt u de paradijselijke Azoren voordat u terugvliegt naar Rotterdam The Hague Airport.

Gedurende de aircruise verblijft u in luxe of bijzondere accommodaties en maakt u inspirerende excursies. U geniet van de culinaire creaties van de lokale chefs en maakt kennis met diverse culturen en gebruiken. Uw privévliegtuig, een Boeing 737-700 in VIP uitvoering, is uitgerust met maximaal 56 klassieke business class stoelen, aan ruimte en comfort dus geen gebrek. Uiteraard is de service en catering aan boord ook van business class kwaliteit. Het vliegtuig, met dezelfde bemanning, blijft gedurende de hele aircruise bij u. Bij de meeste aankomsten en vertrekken zijn er geen lange rijen en wachttijden bij de douane en beveiliging. Daar waar het mogelijk is, hebben wij onze eigen VIP balie en bagageafhandeling. Iedere aircruise wordt begeleid door twee ervaren tourmanagers die zorgen dat de reis perfect verloopt. Gedurende de reis is er regelmatig gelegenheid om, als u dat op prijs stelt, even los van de groep uw eigen weg te gaan.

Slechts 54 personen kunnen deelnemen aan deze exclusieve aircruise!
Op dit moment is de aircruise volgeboekt, u kunt zich aanmelden voor de wachtlijst via info@aircruisecollection.nl 

Programma Uw vliegtuig Datum & Prijzen  Belangrijke informatie

Vraag hier de brochure Air Cruise 'Parels van Zuid-Amerika' aan. Wij sturen deze graag naar u toe.