• darkblurbg

Dag 5 Agra – Hanoi
Vliegtijd 4:40 uur

Na een vroeg ontbijt vertrekt u naar Hanoi in Vietnam. Geniet van uw lunch tijdens de vliegreis. Laat u tijdens uw verblijf in Vietnam verrassen door culinaire hoogstandjes, de lokale cultuur en het gebruik van unieke middelen van vervoer.
In Hanoi bezoekt u op dag 6 de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad met haar invloeden uit de Boeddhistische en Taoïstische cultuur. U bezoekt naast de historische wijk ook de Hoa Lo gevangenis (tijdens de Amerikaanse oorlog beter bekend als ‘Hanoi Hilton’).

Het Sofitel Legend Metropole Hanoi is sinds 1901 een historisch toonbeeld van luxe en is gevestigd in het centrum van Hanoi. Het hotel ligt dichtbij de historische wijk, het beroemde operagebouw en het schilderachtige Hoan Kiem-meer. Het hotel heeft nog de oorspronkelijke grandeur van vroeger en beschikt over kamers met een elegant neo-klassiek thema of een klassiek Franse inrichting.

Het diner wordt genoten in de 'Veranda Room' van uw hotel.

Overnachting in het Sofitel Legend Metropole Hotel.

 

Dag 6 & 7 cruise door Halong Bay
Na het ontbijt maakt u een stadstour door het boeiende Hanoi.

Na de lunch vertrekt u naar Halong Bay waar u in de namiddag aan boord gaat voor een luxe 3-daagse cruise door een van de mooiste natuurlijke baaien ter wereld: Halong Bay. Halong Bay bestaat uit duizenden kleine eilandjes en kleurrijke drijvende dorpjes gelegen in een emerald groene zee.

Halong Bay is een van mooiste baaien van de wereld en staat op de lijst van de Unesco World Heritage.

Uw schip de Au Co, is 55 meter lang en ruim 10 meter breed. Er zijn 30 luxe, ruime cabines met een privébalkon of -terras. De cabines zijn sfeervol ingericht met oog voor detail. De restaurants en openluchtbars zijn ontworpen volgens de principes van Feng Shui en verhogen het gevoel dat u een bent met de prachtige omgeving. Dineren aan boord van de Au Co is een culinaire ervaring die niet gemist mag worden. Iedere maaltijd is een prikkeling van de zintuigen.

Terwijl u geniet van het uitzicht op poëtische landschappen, worden heerlijke gerechten bereid door de beste chefs. Zij stellen een menu samen uit lokale ingrediënten, lokaal gevangen zeevruchten en groenten geteeld in Viet Hai, een dorp op Cat Ba Island. De Au Co Green Farm kunt u op de tweede dag van uw cruise bezoeken. Tijdens de cruise met de Au Co ervaart u de charme van Vietnam en ontdekt u de smaken van de Oriënt. Er zijn diverse activiteiten: Tai Chi lessen, kook-workshops, lezingen over de cultuur en geschiedenis van Vietnam en bezoeken aan lokale gemeenschappen die in het wereldberoemde landschap leven.

Inclusief: overnachting in het Sofitel Legend Metropole Hanoi, 2 overnachtingen aan boord van uw privécruiseschip Au Co, alle ontbijten, lunches en diners aan boord, alle activiteiten en excursies met lokale gidsen. Het programma en de route van de cruise zijn onder voorbehoud van de nautische- en weersomstandigheden.

Dag 8 & 9 Cambodja