• darkblurbg
    Air Cruise 'Parels van de Oriënt'
  • darkblurbg
    Air Cruise 'Parels van de Oriënt'
  • darkblurbg
    Air Cruise 'Parels van de Oriënt'

17–daagse Air Cruise 'Parels van de Oriënt'

De meest exclusieve manier om de mooiste locaties van de Oriënt te ontdekken, is ongetwijfeld de unieke 17-daagse Air Cruise 'Parels van de Oriënt'. Gedurende de aircruise verblijft u in luxe of bijzondere accommodaties en maakt u inspirerende excursies. U geniet van culinaire creaties van de lokale chefs en maakt kennis met lokale culturen en gebruiken.

De aircruise brengt u naar zeven landen. Vanaf Rotterdam reist u naar Petra, een van de zeven wereldwonderen, vervolgens naar Agra in India. Hier verkent u een ander wereldwonder, de Taj Mahal. Van India vliegt u comfortabel naar Vietnam. Na een bezoek aan Hanoi maakt u een driedaagse luxe cruise door een van de mooiste baaien ter wereld: Halong Bay. Uw volgende bestemming is Siem Reap in Cambodja. Hier bezoekt u het imposante Angkor Wat complex. Myanmar is nog een vrij onbekende bestemming, maar een parel die erop wacht om ontdekt te worden. U bezoekt Mandalay en gaat naar het indrukwekkende Bagan. Vroeg in de ochtend, bij het krieken van de dag, maakt u een onvergetelijke ballontocht over de vlaktes van Bagan, waar meer dan duizend tempels zijn gebouwd. De exotische Malediven vormen een waar paradijs om heerlijk te genieten van al het goede des levens. U verblijft hier drie nachten. De laatste bestemming van uw reis is Abu Dhabi.

Gedurende de reis is er regelmatig gelegenheid om, als u daar prijs op stelt, even los van de groep uw eigen weg te gaan.

Deelnemen aan de aircruise is niet zomaar een vakantie, maar in stijl de kleuren en geuren van den vreemde ondergaan.

Slechts 54 personen kunnen deelnemen aan deze exclusieve aircruise.

Programma      Uw vliegtuig   Datum & prijzen   Belangrijke informatie

Vraag hier de brochure Air Cruise 'Parels van de Oriënt' aan. Wij sturen deze graag naar u toe.