• darkblurbg

Dag 9 Meyerton Sabi Sand Private Game Reserve
Terwijl u geniet van een heerlijk ontbijt rijdt de trein via Krugersdorp naar Meyerton. Hier wachten bussen op u die u naar de luchthaven van Johannesburg brengen. Vanuit hier vliegt u met kleinere vliegtuigen verder. Deze vliegtuigen kunnen vlakbij bij de lodge landen waar u verblijft in het Sabi Sand Private Game Reserve. Terwijl de bagage naar uw kamer wordt gebracht, nuttigt u de lunch. Hierna heeft u tijd om te ontspannen. Geniet van het adembenemende uitzicht of neem een verfrissende duik in het zwembad.

Het Sabi Sand Game Reserve is 65.000 ha groot en ligt direct aan het wereldberoemde Kruger National Park. Omdat er geen hekken tussen deze parken zijn, loopt het wild over en weer. De gamedrives beleeft u in open landrovers. Dit maakt dat u een bent met de machtige Afrikaanse natuur. U kunt de big five: de leeuw, olifant, buffel, luipaard en de neushoorn tegenkomen, op “jacht” met uw camera!

In de namiddag gaat u op safari in open landrovers. Met uw favoriete drankje geniet u van een schitterende zonsondergang in de bush. Het is nu de beste tijd om de nachtdieren te spotten. De katachtigen gaan op jacht en uw ranger probeert hen te volgen. U ruikt en voelt de bush.

Nog onder de indruk van deze ervaringen rijdt u terug naar de lodge.

Tijdens een heerlijk diner bij het kampvuur onder de oneindige Afrikaanse sterrenhemel spreekt u met uw medereizigers en de rangers nog even deze bijzondere dag door.

Dag 10 Sabi Sand Private Game Reserve
Vroeg in de morgen wordt u gewekt. Koffie, thee en ‘Ouma se beskuit’ staan voor u klaar, voordat u in uw landrover stapt om weer een safari te maken. U ervaart hoe de natuur langzaam ontwaakt en zich klaarmaakt voor een nieuwe dag. De vogels verwelkomen u met prachtig gezang.

Terwijl u geniet van alle geuren en kleuren wordt er midden in de bush een ontbijt voor u klaar gemaakt. Hierna gaat u terug naar de lodge. U bent de rest van de dag vrij om te ontspannen bij het zwembad of op de veranda om te kijken naar de dieren die voorbijkomen. Er is ook een spa waar u kunt relaxen tijdens een massage. Tevens kunt u een bushwandeling maken met de ranger, een unieke ervaring!

In de namiddag staat de koffie en thee weer voor u klaar. Daarna nemen de rangers nemen u mee voor een nieuwe bush ervaring. Het diner nuttigt u in de boma bij de lodge.

Inclusief: 2 overnachtingen in een 5 sterren Private Game Lodge in het Sabi Sand Private Game Reserve. Het kan zijn dat de groep in twee verschillende lodges wordt ondergebracht. Volpension, alle safari’s, bushwandelingen en diensten van uw ranger.

Dag 11 & 12 Victoria Falls