• darkblurbg

Dag 1 Rotterdam - Marrakesh
Vliegtijd 3:40 uur

U wordt verwelkomd door uw tourmanagers op de luchthaven van Rotterdam en maakt kennis met de bemanning van uw “privé” vliegtuig voor uw vertrek naar Marrakesh. Geniet aan boord van uw drankje en een heerlijke lunch. In de middag komt u aan in Marrakesh. Terwijl uw bagage naar uw hotel wordt gebracht, gaat u genieten van de zonsondergang in de woestijn bij Marrakesh. Het speciale diner wordt gebruikt in uw hotel.

In 2015 stond Marrakesh op de 1e plaats van de top 10 Travelers’ Choice™ Destinations.

U verblijft twee nachten in het aan de voet van het Atlasgebergte gelegen Selman Palace Hotel.
Selman Palace is ontworpen door de beroemde architect Jacques Garcia. De bouw van het resort heeft ruim vier jaar geduurd en sinds de opening in 2012 heeft het resort diverse prestigieuze prijzen gewonnen. Het interieur is een combinatie van de grandeur uit het tweede keizerrijk, met haar grote kroonluchters, gewelfde chaises longues met Imperial purple en oude gouden bekleding en invloeden van Arabische vakmanschap wat u terugziet in mozaïeken en kunstzinnig stucwerk. De slechts 55 zeer ruime kamers en suites zijn sfeervol ingericht in een Arabisch-Andalusische stijl en hebben een groot terras of balkon, waarop het heerlijk toeven is en u kunt genieten van het uitzicht op het machtige Atlasgebergte.  De suites bieden een persoonlijke butlerservice. De spa is ontworpen door Henri Chenot. Midden in de 15 hectare grote tuin ligt het 80 meter lange zwembad omzoomd door palmbomen en cabanas, waar het goed ontspannen is. Uniek is de stal met rasechte Arabische volbloedpaarden, die u kunt bewonderen vanaf het terras bij het restaurant.

Selman Palace ligt zeven kilometer ten zuidwesten van de medina op de weg naar Amizmiz en het meer van Lalla Takerkoust.


Dag 2 Marrakesh-Atlasgebergte

Vandaag maakt u een excursie door de schitterende omgeving van Marrakesh. U maakt kennis met een Berberfamilie, waar u de lunch gebruikt. In de middag bent u welkom bij een cooking-class of u kunt genieten van een massage in de hammam. In de namiddag vertrekt u voor een bezoek aan de kleurrijke medina en gebruikt u het diner in een bijzonder lokaal restaurant.

Inclusief: 2 nachten verblijf in het Selman Palace, medinatour onder leiding van lokale gidsen, diner in een lokaal restaurant in de medina, lunch bij een Berberfamilie, cooking-class of een hammam behandeling.

Dag 3 Sao Tomé