• darkblurbg

Reisperiode
De vertrekdatum van de Air Cruise ´Parels van Afrika´ is februari 2019 (definitieve datum zal spoedig worden gepubliceerd).

Reissom
De reissom van de Air Cruise´Parels van Afrika´ bedraagt € 29.750,-
Toeslag kamer, villa, en cabine voor alleengebruik gedurende de gehele reis € 4.975,-

Route
U vertrekt vanaf luchthaven Rotterdam. Tijdens de Air Cruise 'Parels van Afrika' bezoekt u achtereenvolgens: Marrakesh, Sao Tomé, Kaapstad, Sabi Sand, Victoria Falls, Zanzibar en tenslotte Muscat.

Aantal deelnemers
De reis gaat door met minimaal 34 personen en maximaal 54 personen.

Reisbegeleiding/gidsen
Er gaan twee ervaren tourmanagers van de Air Cruise Collection mee. Zij zijn verantwoordelijk voor een goed verloop van uw reis. Ter plaatse wordt gebruik gemaakt van de diensten van ervaren lokale (Engelssprekende) gidsen.

Inbegrepen
Bij elke bestemming in de brochure staat wat er inbegrepen is tijdens het verblijf op de betreffende bestemming. Tevens zijn ook alle fooien inbegrepen.

Accommodaties
U verblijft in luxe of bijzondere accommodaties. Wij streven ernaar om waar mogelijk, kleinschalige luxe hotels te gebruiken. De charme hiervan is dat iedere kamer anders kan zijn.De indeling van de kamers gaat op volgorde van boeking. Het kan soms voorkomen dat de genoemde hotels in deze brochure gewijzigd moeten worden. Het zal dan altijd een vergelijkbare of hogere kwaliteit hotel zijn. De private game lodges in de wildreservaten, zie dag 9 – 11 van het programma, zijn meestal kleinschalig en kunnen geen grote groepen faciliteren. Het kan voorkomen dat wij dan verschillende luxe lodges gebruiken. In een aantal hotels, resorts en in de trein is een upgrade van de kamer of suite beperkt mogelijk. De upgrades bieden wij aan op een “first come, first served” basis.

Maaltijden
Alle maaltijden zijn inbegrepen vanaf de lunch op dag 1 tot en met het diner op dag 17.

Drankjes
Tijdens de excursies en bij de maaltijden is mineraalwater, frisdrank, (huis)wijn en lokaal bier inbegrepen.

Excursies/activiteiten.
Tijdens de reis worden tal van excursies gemaakt die inbegrepen zijn in het programma.
Wij kunnen ons voorstellen dat u niet altijd zin heeft om een excursie mee te maken, maar wilt genieten van de faciliteiten van uw hotel of resort. De excursies zijn uiteraard niet verplicht. Wellicht wilt u iets anders doen dan gepland. Uw reisleiders regelen dit dan graag voor u. De kosten hiervoor brengen wij u in rekening. Niet genoten excursies die in het programma zijn opgenomen, worden niet gerestitueerd.

Paspoort en visa
U gaat 7 landen bezoeken (Botswana is optioneel). Dit betekent dat u voldoende blanco pagina’s (minimaal 8) in uw paspoort moet hebben voor visa en stempels. Voor de zekerheid dient uw paspoort nog minimaal zes maanden geldig te zijn na vertrek van de laatste bestemming, Muscat. U ontvangt van ons uitgebreide informatie voor welk land u een visum nodigt hebt. U dient zelf voor uw visa te zorgen. Desgewenst verzorgen wij dit voor u. Air Cruise Collection werkt samen met Visum International BV, gevestigd te Barendrecht. De kosten hiervoor worden in rekening gebracht.

Vaccinaties
Tijdens de aircruise bezoekt u diverse landen. Wij raden u aan zich te verdiepen in de vaccinaties die mogelijk van toepassing zijn. Over het algemeen worden vaccinaties tegen hepatitis A, hepatitis B en DTP aangeraden. Afhankelijk van de reisduur en de gebieden die u bezoekt worden er soms ook aanvullende vaccinaties geadviseerd. Wij attenderen u erop dat genoemde aanbevelingen slechts van algemene aard zijn. Air Cruise Collection is geen medische instantie en mag u daarom geen officieel advies geven. Voor de meest actuele informatie adviseren we u contact op te nemen met de GGD, de Landelijke Vaccinatielijn (0900-2025505), het Havenziekenhuis in Rotterdam (0900-5034090) of de KLM Travel Clinic (0900-10910960). Het is ook mogelijk om u thuis te laten adviseren en inenten: heel persoonlijk en gemakkelijk. Op de website www.thuisvaccinatie.nl vindt u alle informatie over de mogelijkheden voor vaccinaties aan huis.

Vaccinatie is verplicht als men vanuit een gele koorts gebied komt. Bespreek met een deskundig reizigersgeneeskundig (huis)arts of reizigersverpleegkundige of vaccinatie voor u zinvol is.

Tijdens deze aircruise bezoekt u Marokko, Sao Tomé, Zuid-Afrika, Zimbabwe, Zanzibar (Tanzania), Oman. Voor al deze landen gelden bepaalde vaccinaties. 

Klik hier om kennis te nemen van de vaccinatieregels. Een nuttige informatiebron waar u op gemakkelijke wijze meer te weten kunt komen over de inentingen. 
Klik hier voor tal van nuttige aspecten met betrekking tot een goede voorbereiding op uw aircruise.

Bent u 60 jaar of ouder, leest u dan ook de informatie op www.ggdreisvaccinaties.nl/aandachtspunten/60-en-reizen

Kleding
U gaat geen “winterse” bestemmingen bezoeken. Wij adviseren gemakkelijke kleding voor overdag en voor de diverse diners “smart casual”. Smoking en avondjurk zijn niet noodzakelijk.

Bagage
U mag maximaal 34 kg per persoon aan bagage meenemen, eventueel verdeeld over twee koffers. Uiteraard mag u ook uw handbagage meenemen, maximaal 6 kg. Ieder koffer krijgt een eigen nummer dat gekoppeld is aan uw naam. 

Betalingen
Wij vragen bij reservering een aanbetaling van 25% van de reissom, 24 weken voor vertrek opnieuw 25% en 12 weken voor vertrek het restantbedrag.

Reis- en annuleringsverzekering
Een reisverzekering met werelddekking is verplicht voor deze reis. Uiteraard kunt u dit zelf regelen. Wij raden u aan om een annuleringsverzekering af te sluiten, desgewenst sluiten wij deze voor u af. Let wel op het feit dat de annuleringsverzekering bij ons kan worden afgesloten tot 7 dagen na boeking. 

Voorbehoud
Wij hebben het programma met grote zorg samengesteld. Toch kunnen er situaties ontstaan die wij niet kunnen voorzien en moet het programma gewijzigd worden. Wijzigingen in het programma om organisatorische redenen zijn voorbehouden. Dit geldt bijvoorbeeld voor het afgesproken vluchtplan. Het kan zijn dat op de luchthavens die wij aandoen door de lokale autoriteiten op het laatste moment wijzigingen van landing- en vertrektijden worden bepaald. Onze piloten moeten zich altijd houden aan deze wijzigingen.

Aansprakelijkheid
Air Cruise Collection is verantwoordelijk voor een goede uitvoering van de reis. Echter, bij het ontbreken van nalatigheid van Air Cruise Collection, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor persoonlijk letsel, materiële schade of ander verlies veroorzaakt door de luchtvaartmaatschappij, hotels of andere leveranciers van een van de diensten die worden aangeboden in het kader van de reis. Dit geldt ook voor vertragingen en storingen van vliegtuig, schip, bus of andere transportmiddelen die niet onder directe controle van de Air Cruise Collection vallen.

 

ALGEMENE VOORWAARDEN

Uw zekerheid
Air Cruise Collection (KvK 60688750) is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR), de ANVR en de stichting Garantiefonds Reisgelden.

ANVR reisvoorwaarden
Air Cruise Collection is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Per 1 april 2016 zijn de nieuwe ANVR Reisvoorwaarden ingegaan. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen betreffen de betalings-en annuleringsvoorwaarden. Deze worden vanaf 1 april 2016 door iedere touroperator zelf ingevuld. Op het boekingsformulier kunt u aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met de ANVR Reisvoorwaarden en de Air Cruise Collection voorwaarden.

Op deze reis zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing met inachtneming van de volgende afwijkingen:
Betalingen:

  • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan.
  • Uiterlijk 24 weken voor vertrek dient 50% van de reissom te zijn voldaan.
  • Uiterlijk 12 weken voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan.

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

  • bij annulering tot 24 weken voor vertrek: 25% van de reissom;
  • bij annulering tussen de 24 en 12 weken voor vertrek: 50% van de reissom;
  • bij annulering binnen 12 weken voor vertrek: de volledige reissom.

De ANVR-Reisvoorwaarden zijn opgenomen in de informatiebrochure “’Alles wat je moet weten als je op reis gaat”. De brochure bevat naast de ANVR-Reisvoorwaarden ook andere belangrijke informatie. U kunt de brochure downloaden van de ANVR-website: www.anvr.nl of Air Cruise Collection vragen u meer informatie te verstrekken. Op verzoek zal Air Cruise Collection een digitale brochure per email sturen.

    Stichting Garantiefonds Reisgelden
Air Cruise Collection is aangesloten bij de ANVR. Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van de informatie daarover. Per 1 april 2016 zijn de nieuwe ANVR Reisvoorwaarden ingegaan. Deze zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond. De belangrijkste wijzigingen betreffen de betalings-en annuleringsvoorwaarden. Deze worden vanaf 1 april 2016 door iedere touroperator zelf ingevuld. Op het boekingsformulier kunt u aanvinken dat u kennis heeft genomen van en akkoord gaat met de ANVR Reisvoorwaarden en de Air Cruise Collection voorwaarden.

   Garantiefonds Reisgelden
Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds.

Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

  • (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;
  • de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Kijk voor meer informatie op www.calamiteitenfonds.nl.

 

Programma Uw vliegtuig Datum en prijzen