• darkblurbg

18-daagse Air Cruise 'Parels van Afrika'

Onze reisarchitect heeft een volledig nieuwe 18-daagse Air Cruise 'Parels van Afrika' ontworpen. 

Uw privévliegtuig, een VIP Boeing 737-700 NG, is ingericht met 56 comfortabele klassieke business class stoelen, zodat u aan ruimte en comfort geen gebrek heeft. Het vliegtuig blijft met dezelfde bemanning gedurende de aircruise bij het gezelschap. U vliegt alleen overdag.

Waar mogelijk hebben wij op de meeste luchthavens een eigen VIP balie en bagageafhandeling, zodat er geen lange rijen bij de douane en beveiliging zijn. 

Het reisschema van de aircruise is uniek en laat u kennis maken met historische steden en de mooiste natuurgebieden van het Afrikaanse continent. Tijdens deze reis bezoekt u maar liefst acht landen.

Vanaf Rotterdam The Hague Airport reist u eerst naar het historische Aswan aan de machtige Nijl in Egypte en vervolgens naar Livingstone in Zambia, waar u een bezoek brengt aan de imposante Victoriawatervallen.

In Namibië vindt u de hoogste zandduinen ter wereld bij Sesriem en Sossusvlei. Kaapstad is zonder twijfel een van de mooie historische steden waar u overal de invloeden terugvindt van de Nederlandse ontdekkingsreizigers. In Kaapstad bieden wij u bijzondere excursies waar u desgewenst gebruik van kunt maken. 

Het verblijf in de Okavango Delta in Botswana is een van de vele hoogtepunten van de reis. Het unieke ecosysteem biedt een enorme diversiteit aan flora en fauna en is het decor van vele bekende natuurdocumentaires van o.a. de BBC. 

Totaal anders is de natuur in de uitgestrekte Masai Mara in Kenia, een waar paradijs op aarde. Hier vindt u grote kuddes gnoes en zebra’s die over de steppen trekken. 

Na al deze ervaringen, die ongetwijfeld een grote indruk op u hebben gemaakt, is het goed toeven op de exotische Seychellen. Geniet en laat u verwennen in uw luxe resort gelegen aan de altijd warme Indische Oceaan. De laatste bestemming van uw reis is het authentieke Muscat. Verwonder u over de vele moskeeën, soeks en forten in de sprookjesachtige hoofdstad van Oman.

Tijdens de aircruise verblijft u in luxe of bijzondere accommodaties en maakt u inspirerende excursies. U geniet van de culinaire creaties van de lokale chefs en maakt kennis met diverse culturen en gebruiken. 

De aircruise wordt begeleid door twee tourmanagers die ervoor zorgen  dat het u tijdens uw reis aan niets zal ontbreken. Gedurende de aircruise is er regelmatig gelegenheid om, als u daar prijs op stelt, even los van het gezelschap uw eigen weg te gaan.

Slechts 54 personen kunnen aan deze unieke aircruise deelnemen.

Programma  Uw vliegtuig   Datum & Prijzen  Belangrijke informatie