• darkblurbg
    Air Cruise `Parels van Afrika´

In navolging van onze voorgaande aircruise naar Afrika heeft onze reisarchitect een nieuwe, unieke route ontworpen voor de Air Cruise `Parels van Afrika´!

De meest exclusieve manier om de mooiste bestemmingen van Afrika te ontdekken, is ongetwijfeld de unieke 17-daagse Air Cruise `Parels van Afrika´. Gedurende de aircruise verblijft u in luxe of bijzondere accommodaties en maakt u inspirerende excursies. U geniet van culinaire creaties van de lokale chefs en maakt kennis met lokale culturen en gebruiken.

Route
Vanaf Rotterdam The Hague Airport begint uw ontdekkingsreis die u laat kennismaken met de mooiste en meest fascinerende plekken van Afrika. De Air Cruise `Parels van Afrika’ brengt u naar acht landen.
De eerste bestemming is de boeiende stad Aswan, gelegen aan de machtige Nijl in Egypte. Vervolgens vliegt u via Livingstone in Zambia naar Windhoek in Namibië. In Livingstone heeft u de gelegenheid om de machtige Victoriawatervallen te aanschouwen. In Namibië gaat u naar Sossusvlei met de hoogste zandduinen ter wereld. De volgende droombestemming van uw aircruise is Kaapstad. Volgens velen de meest prachtige stad op aarde. Aan de voet van de bijna mythische Tafelberg ligt de moederstad van Zuid-Afrika. Gedurende het verblijf in Kaapstad staat een bezoek aan Franschhoek en Bo-Kaap op het programma. Spectaculair is de helikoptervlucht over het Kaaps Schiereiland. Van Kaapstad vliegt u naar Maun in Botswana en vervolgens vliegt u met kleine vliegtuigen naar de prachtige Okavango Delta waar u diverse fascinerende gamedrives zult meemaken. Van Botswana vliegt u naar Tanzania voor een bezoek aan de machtige Serengeti waar u de dieren in groten getale aan u voorbij ziet komen. Na al deze indrukken is het goed toeven op de exotische Seychellen waar u verblijft in een schitterend strandresort. Ten slot van deze bijzondere aircruise vliegt u naar Muscat in het Sultanaat Oman. Hier verblijft u in een van de mooiste hotels van het land alvorens u terugvliegt naar Rotterdam The Hague Airport.


Verblijf
Gedurende de aircruise verblijft u in luxe of bijzondere accommodaties en maakt u inspirerende excursies. U geniet van culinaire creaties van de lokale chefs en maakt kennis met diverse culturen en gebruiken. 

Uw privévliegtuig is een Boeing 737 in VIP uitvoering, uitgerust met maximaal 56 klassieke business class stoelen zodat u aan ruimte en comfort geen gebrek heeft. Uiteraard is de service en catering aan boord ook van business class kwaliteit. Het vliegtuig, met dezelfde bemanning, blijft gedurende de gehele reis bij u. Bij de meeste aankomsten en vertrekken hebben wij onze eigen VIP balie en bagageafhandeling en zijn er dus geen lange rijen bij de douane en beveiliging.

Iedere aircruise wordt begeleid door twee ervaren tourmanagers en gedurende de reis is er regelmatig gelegenheid om, als u daar prijs op stelt, even los van de groep uw eigen weg te gaan.

Deelnemen aan een exclusieve aircruise is niet zomaar een vakantie, maar in stijl de kleuren en geuren van den vreemde ondergaan.

Slechts 54 personen kunnen aan deze exclusieve aircruise deelnemen.

Beschikbaarheid
Op dit moment zijn wij druk bezig met het finaliseren van de Air Cruise `Parels van Afrika´. Het vertrek van deze aircruise is gepland voor februari 2019. Deze aircruise zal medio maart 2018 in verkoop gaan, u kunt nu alvast een optie vast laten leggen voor deze aircruise.

Vraag hier alvast de brochure Air Cruise 'Parels van Afrika' aan, deze sturen wij u toe zodra de aircruise open staat voor boeking.

Indien u nog vragen heeft kunt u contact met ons opnemen via 088 130 73 80 of stel uw vraag middels het contactformulier.