• darkblurbg
    Air Cruise 'Parels van Afrika'
  • darkblurbg
    Air Cruise 'Parels van Afrika'
  • darkblurbg
    Air Cruise 'Parels van Afrika'

17-Daagse Air Cruise 'Parels van Afrika'

De meest exclusieve manier om de mooiste locaties van het Afrikaanse continent te ontdekken, is ongetwijfeld de unieke 17-daagse Air Cruise 'Parels van Afrika'. Gedurende de aircruise verblijft u in luxe of bijzondere accommodaties en maakt u inspirerende excursies. U geniet van culinaire creaties van de lokale chefs en maakt kennis met lokale culturen en gebruiken.

Uw privévliegtuig is uitgerust met maximaal 56 zeer comfortabele business class stoelen met uitsluitend raam- en gangpadplaatsen. De indeling biedt u maximale ruimte en comfort. Uiteraard is de service en catering aan boord van business class kwaliteit. Het vliegtuig, met dezelfde bemanning, blijft gedurende de gehele air cruise bij de groep.

De aircruise brengt u naar zeven landen. Vanaf Rotterdam vliegt u eerst naar de bruisende stad Marrakesh, om hierna via het onbekende eiland Sao Tomé naar Kaapstad te vliegen. Gedurende het verblijf in Kaapstad staat een bezoek aan Franschhoek, Kaap de Goede Hoop en de Tafelberg op het programma. Spectaculair is de helikoptervlucht over het Kaaps Schiereiland. Met een van de mooiste treinen ter wereld "The Pride of Africa" reist u in 3 dagen naar Johannesburg. Tijdens deze treinreis zult u genieten van culinaire hoogstandjes die begeleid worden door de mooiste wijnen van Zuid-Afrika. Vanuit Johannesburg vliegt u in kleine vliegtuigen naar uw privé game lodge. U maakt spectaculaire gamedrives in open landrovers in het Sabi Sand Game Reserve. U vliegt vanaf Nelspruit naar Victoria Falls in Zimbabwe. Hier kunt u een excursie maken naar Botswana, waar u tijdens een boottocht op de Chobe Rivier de dieren vanaf het water observeert. Vervolgens vliegt u naar Zanzibar, “Spice Island”, waar u verblijft in een kleinschalig boutique strandresort. Tot slot van deze bijzondere reis vliegt u naar het sultanaat Oman. Hier verblijft u in een van de mooiste hotels van het land.

Slechts 54 personen kunnen deze exclusieve reis meemaken.

Dagprogramma  Uw vliegtuig   Datum & Prijzen  Belangrijke informatie