• darkblurbg

De aircruise is dé ultieme manier van reizen.

Met een ‘eigen’ vliegtuig in een VIP configuratie maakt u een reis naar bijzondere bestemmingen in diverse landen. Omdat u met een eigen vliegtuig reist, bent u niet gebonden aan vaste routes en schema’s van de reguliere luchtvaartmaatschappijen. Zo kunnen wij reisschema’s maken die anders onmogelijk zijn. Dit is de basis voor het ontwerpen van werkelijk unieke reizen!

Het vliegtuig waar mee gevlogen wordt is meestal een Boeing 737-500 of een 737-700. Dit toestel heeft standaard 159 economyclass stoelen. Deze stoelen worden vervangen door slechts 54 comfortabele businessclass stoelen, zodat u aan ruimte en comfort geen gebrek heeft. Ook de service en catering aan boord is van businessclass kwaliteit. Het vliegtuig, met dezelfde bemanning, blijft gedurende de gehele aircruise bij de groep. Iedere aircruise wordt begeleid door twee ervaren tourmanagers.

Bij alle aankomsten en vertrekken zijn er geen lange rijen bij de douane en beveiliging. We hebben meestal onze eigen VIP balie en bagageafhandeling. U mag op onze eigen aircruise, naast de normale cabine handbagage, maar liefst 30 kg per persoon aan bagage meenemen in maximaal 2 koffers. Ieder reisschema van een aircruise is uniek. Gedurende de aircruise verblijft u in luxe of bijzondere accommodaties en maakt u inspirerende excursies. U zult genieten van culinaire genoegens van de lokale chefs en maakt kennis met lokale culturen en gebruiken. 

Gedurende de aircruise is er regelmatig gelegenheid om, als u dat op prijs stelt, even los van de groep uw eigen weg te gaan. De tourmanager wil u hierbij graag van dienst zijn.

Deelnemen aan een aircruise is niet zomaar een vakantie, maar het ondergaan van de kleuren en de geuren van den vreemde. Reizen heeft eigenlijk niets met een vakantie te maken en is de enige aankoop die je rijk maakt!

 

2017

17-daagse Air Cruise ‘Parels van de Oriënt’

2018

17-daagse Air Cruise ‘Parels van de Oriënt’

20-daagse Air Cruise ‘Parels van Zuid-Amerika’

2019

17-daagse Air Cruise ‘Parels van Afrika’