• darkblurbg

De aircruise is dé ultieme manier van reizen.
Air Cruise Collection heeft een uniek reisconcept ontwikkeld: de aircruise!  
De exclusieve aircruises van Air Cruise Collection zijn speciaal ontworpen voor wereldreizigers die eigenlijk alles al gezien en beleefd hebben, maar steeds op zoek zijn naar nieuwe onvergetelijke reiservaringen.

Met een privévliegtuig, dat gedurende de gehele aircruise bij u blijft, gaat u naar de mooiste en interessantste bestemmingen ter wereld. Alles is tot in de puntjes voor u verzorgd, van het kopje koffie bij vertrek van Rotterdam The Hague Airport tot en met het laatste diner op de dag van aankomst in Rotterdam.

Bij iedere aankomst en elk vertrek geniet u van VIP service. U verblijft in de beste hotels en maakt de meest interessante excursies. Tijdens de reis zijn er diverse excursies en activiteiten die u niet verwacht en hierdoor wordt iedere aircruise werkelijk een ‘Journey beyond Expectations’.  

Omdat wij vliegen met een eigen vliegtuig zijn wij niet gebonden aan de vaste vliegroutes en verbindingen van de reguliere luchtvaartmaatschappijen. Op die manier creëren wij unieke reisschema’s die met de grootste zorg speciaal voor u zijn samengesteld. U bezoekt tijdens een aircruise altijd meerdere landen in verschillende werelddelen. U vliegt alleen overdag, bij daglicht.  Uw comfort staat voorop!

Hieronder ziet u een video met daarin een beschrijving van één van de vliegtuigen waar wij onze aircruises mee uitvoeren.    

Het Reisontwerp 
Voordat een aircruise geïntroduceerd wordt, is er ruim een jaar voorbereiding aan vooraf gegaan. Een aircruise is een complexe reis en bestaat uit honderden elementen die samengevoegd moeten worden tot een perfecte reis. Zoals ieder ontwerp, begint een aircruise met een creatief idee. Bepalend is welke landen, culturen, natuurwonderen of steden interessant zijn voor de ervaren reiziger die al heel veel van de wereld heeft gezien.  

Er wordt tijdens een aircruise tussen de 26.000 km en 42.000 km gevlogen. Deze afstanden moeten zo comfortabel mogelijk worden afgelegd, geen lange vliegtijden tussen de bestemmingen en zeker geen avond- of nachtvluchten. Iedere te bezoeken plaats moet interessant zijn en de mogelijkheid hebben om speciale activiteiten of excursies te organiseren. Er worden geen concessies gedaan aan de kwaliteit van de hotels of resorts. Toch kan het voorkomen dat we bewust niet kiezen voor het meest luxe hotel, maar voor het meest unieke hotel. We kiezen voor de beste reisperiodes in de te bezoeken landen en houden rekening met het klimaat en de verschillende tijdzones.  

Tenslotte wordt de gehele reis geperfectioneerd tijdens de laatste inspectiereis die wordt gemaakt, voordat onze gasten vertrekken. Maar dit alles is op de achtergrond. Het gaat er uiteindelijk om dat u een onvergetelijke droomreis gaat beleven.  

  Agenda
  2018
17 maart 17-daagse Air Cruise 'Parels van de Oriënt'
27 oktober 20-daagse Air Cruise 'Parels van Zuid-Amerika'
   
  2019
11 februari 18-daagse Air Cruise 'Parels van Afrika'
Oktober Aircruise richting Australië/Nieuw-Zeeland